Sköna toner och mönster

Bild: Alvhem Mäkleri

X

Vacker bild på ett lugnt, avkopplande sovrum från Alvhem Mäkleri. Här finns ett personligt val av tapet, kontraster från den svarta smidessängen som överenstämmer med stilen och arkitekturen. Den gråblå tonen på kuddar och pläd, bidrar till den mysiga känslan.

Tänk på om du har rum i fil. Se till så att utsikten från alla rum ser inbjudande ut. De blir som en bakgrund till rummet framför och måste hålla en röd tråd.

Ikväll blir det melodifestival för oss i Malmö! Jihoooo så kul! Dock ingen efterfest i år, men det ska bli superkul ändå!

Men mitt heta tips är att någon av småpöjkarna Danny eller Saade tar hem det i år. Vågar sätta stora pengar på det. Enligt mig skicka Eric Saade!! Vi har ju redan provat allt ifrån 40-åringar med patetiska sångtexter och dålig koreografi, smäktande ballader och störtsköna rockband! En sockersöt, Helsingborgspöjk på dryga 20 bast med sjyssta moves och glas som krossas, skulle inte det göra susen i industriområdena i Düsseldorf?

Ikväll håller jag på Melody Club (utan att ens hört låten, men jag brukar älska allt de gör). Så vi laddar väl upp med den här godingen!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=28-AtY2N1OU[/youtube]

�nskar er en fin lördag!

Kram Jannice

På Design Day by Day bloggen idag bjuder jag på ett smarrigt recept!

 1. Vilken fantastisk tapet, den vore perfekt i vårt sovrum! Någon som vet var den kommer ifrån?

 2. Ah, jag hittade också det här fantastiska sovrummet och skrev om det igår. Underbara färger och jag hade gärna fått till nåt liknande här hemma!
  Trevlig söndag och det ska bli spännande att få se fönsterkulören 🙂
  Kram / Kristina

 3. Frida skriver:

  Ja nog är Erics låt en schlagerdänga o gillar man sån skit så gärna för mej. Talangfull sångare var verkligen en överdrift. Det är han inte!
  Håller också på Danny! En mer unik låt med fint drag i och en mkt bättre sångare. Skäms om vi skickar Saade.
  Danny är charmig, Eric är en fjant. haha där var min åsikt!

 4. Anna skriver:

  Eric är inte bara en fantastiskt talangfull sångare och dansare utan har även charm och mediaträning som skulle ta honom hela vägen i Eurovision Song Contest! Dessutom är låten otroligt katchig och ja, en härlig schlagerdänga! 😀

 5. fina skriver:

  Vilket underbart sovrum, ljuvligt och harmoniskt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..