ANNONS

Sköna toner och mönster

/
Bild: Alvhem Mäkleri

X

Vacker bild på ett lugnt, avkopplande sovrum från Alvhem Mäkleri. Här finns ett personligt val av tapet, kontraster från den svarta smidessängen som överenstämmer med stilen och arkitekturen. Den gråblå tonen på kuddar och pläd, bidrar till den mysiga känslan.

Tänk på om du har rum i fil. Se till så att utsikten från alla rum ser inbjudande ut. De blir som en bakgrund till rummet framför och måste hålla en röd tråd.

Ikväll blir det melodifestival för oss i Malmö! Jihoooo så kul! Dock ingen efterfest i år, men det ska bli superkul ändå!

Men mitt heta tips är att någon av småpöjkarna Danny eller Saade tar hem det i år. Vågar sätta stora pengar på det. Enligt mig skicka Eric Saade!! Vi har ju redan provat allt ifrån 40-åringar med patetiska sångtexter och dålig koreografi, smäktande ballader och störtsköna rockband! En sockersöt, Helsingborgspöjk på dryga 20 bast med sjyssta moves och glas som krossas, skulle inte det göra susen i industriområdena i Düsseldorf?

Ikväll håller jag på Melody Club (utan att ens hört låten, men jag brukar älska allt de gör). Så vi laddar väl upp med den här godingen!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=28-AtY2N1OU[/youtube]

�nskar er en fin lördag!

Kram Jannice

På Design Day by Day bloggen idag bjuder jag på ett smarrigt recept!

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00