ANNONS

Föreläsning i Feng Shui för Rotary

/

Just nu ska jag iväg och föreläsa för ett gäng män här i Helsingborg!! Det är Rotary som har frukostmöte och jag har fått äran att berätta lite om hur de kan använda Feng Shuin i sitt arbete och på sin arbetsplats. Kul att intresset för Feng Shui ökar så mycket, och att de önskat det specifikt. Mitt mål har alltid vara att konkretisera Feng Shuin och anpassa den till vår tids moderna samhälle och levnadsstandard.

”En arbetsplats ska spegla företagets affärsidé, visioner och hur de vill bli uppfattade.”

Bilder från Googles kontor i USA. Här har vi lite och lära va?
Behöver du byta miljö för ett tag…?
Help desk, ta något och drick medan du väntar…
Varje dag bjuder företaget på gratis lunchbuffé…
Behöver du ringa ett privat samtal…? Eller kanske en massage…

Bilder från Googles kontor.

Bilder från Googles kontor.

Det blir allt viktigare för företag att differentiera sig och överglänsa sin konkurrenter. Mycket tid och pengar investeras i logotyp, affärsidéer, marknadsföring och kommunikation, men allt som oftast glöms något så enkelt som en mindre välkomnande entré bort, något som kan förstöra intrycket för hela företaget. Att vi människor uppfattas genom hur vi klär oss är sedan länge ett faktum, men att också företag kommunicerar med sitt yttre har i många fall glömts bort. Genom att höja miljön i företaget, höjer man automatiskt personalen, företagets status och kunskap. Tror du det är roligt att gå till jobbet för de Googleanställda??

Visste du att stora bolag som Britsh Airways, Disney, Hewlett Packard, Body Shop, Wallstreet Journal, Oprah och Donald Trump är flitiga användare av Feng Shui.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00