Materialval

Living etc.

Jordiga toner i vacker förening mellan modern tapet från ”Cole and Son” och antikt bord. Lägg märke till så fint det är med teglet och marmorgolvet mot den gråbeiga väggen av grafiska träd. Materialvalen är minst lika viktiga som att välja färg, så glöm inte att mixa för att få balans även här.

Tips! Samla skålar och vaser i samma material och färgskala, bilda ett stilleben och låt det fungera som ett konstverk i en hallen eller på en plats där du annars tänkt dig en tavla.

Här är kaminen installerad och klar!! Jihooo sååååå fint det blev! Det är också besiktigat så nu är det bara att slänga på vedträn. Hihi! Bara en kille kvar i huset och här sitter jag i sovrummet och jobbar i en ställning som knappast någon ergonom hade jublat över. Tror jag ska sätta mig i trädgården och ta en kopp kaffe och en Riesen… haha, behöver koppla av för en stund (tänk reklamen med byggprojektledaren med hjälm i Riesenreklamen, känner mig sån idag)! Solen skiner och det är riktigt vårväder här i Skåne så jag ska passa på!

Imorgon avslöjar jag vinnaren i badrumstävlingen!!

Kram på er, Jannice