Renoveringsuppdatering

Bild: Simplicity

Jag har fått önskemål om att ni vill se mer från renoveringen, så här kommer en bild på vårt vardagsrum tvrum och matsal. Ser ni fondväggen!! Jag valde att måla den i en underbar ”duvblågröngrå” färg som jag hittade i Fired Earths katalog under stycket New England. Jag åkte till Nordsjö och bad dem få fram en så snarlik ton som möjligt och här är den nu! Kommer bli såå fint till vita soffan, svarta bordet och det nymålade golvet i gråsvart. Färgen på väggen är så underbart dämpad, smutsig och ljuvligt vacker i verkligheten att jag inte kan titta mig mätt.Som ni ser har målarna sin förvaringsplats här, så vår kära tvplats, matsal, mitt kontor och numera kamin är samlat på resterande del. Compact Living! Just nu helspacklar de och målar fönster i vårt allrum (där vi hade hela bohaget innan), köket, hallen, gästtoan och trapphuset. Det kanske är på sin plats att visa vår planlösning igen. Så här ser det alltså ut och så här långt är det fixat. Den röda pluppen visar min bloggplats som ni ser på bilden ovan.

X betyder färdigt och R betyder renoveras. Men som ni förstår så är rummen med X fulla med saker från de andra ytorna, så det är i princip bara vårt sovrum där harmoni råder. Ni vet väl att det är det näst viktigaste rummer efter hallen? Enligt mig finns det inget värre än bortglömda kala och omysiga sovrum.

Nu ska jag fota till en fin fin tävling som vi ska ha på Design Day by Days facebook sida. Massor med vinster hörrni så håll utkik och in och ”gilla” om ni inte redan gjort det. På tal om tävling, är du nyfiken på vilka frukostdukningar som blev topp sju?! Kika in här och varför inte rösta?!

Kram på er och hoppas solen skiner lika vackert som den gör här!! Jannice