Vårt tv-rum…

Bild: Simplicity

….börjar allt mer bli klart! Här kommer en bild med det nymålade vita golvet (Nordsjö vit, glans 40) och min härlig fondvägg i ”Jannice färgen” som jag stolt tagit fram! Kulörnumret hittar du här!

Först tänkte jag målat golvet i en mörk granitgrå kulör, men tack gud för att jag inte gjorde det. Blev så nöjd med det ljusare resultatet då golvytan inte är så stor och som ni säkert redan vet – mörka ytor förminskar. Det ligger också i anslutning till vårt ljusa marmorgolv, vilket skapar en helhet till matsalen. Så det här blev vi helt klart nöjda med! Har också beslutat oss för att inte ha en matta. Kontrasterna som det svarta bordet ger blev snyggast utan. Kanske tar jag in något framåt hösten när man vill boa in sig mer.

Ser ni den underbara pionen i förgrunden!? Fick en hel bukett från min söta väninna Linda som var på fikabesök med maken i helgen! Den lyser upp och eldar till vårt vardagsrum och är perfekt komplementsfärg till fondväggen.Nähä, jag måste fortsätta här! Mycket planeringar kring Design Day by Day bloggen.

Ni har kanske sett att ”Halvåtta hos mig” ersätts med ”Fyra bröllop” den 25 april! Iittala är en av huvudsponsorerna i programmet som går på TV4 så ni kan tro jag har att göra nu. Kul! Det blir tävlingar och i sommar massa inspirerande saker som händer på bloggen, allt för att göra er vår och sommar extra härlig och festlig!

Kram på er, Jannice