Kassetten på plats!

Bild: Simplicity

Ni har varit många som efterlyst bilder på vår kamin, eller kassetten som vi köpte. Vi murade om den gamla eldstaden och satte in denna ”Dovre” som man kan levereras med glas på alla tre sidor. I lördags var det premiär på eldandet! Min pappa är kung på ved, kaminer och eldande… så sjävklart fick han tända första brasan. Allt gick bra och han darrade inte på manchetten, hihi.

Ni kan tro den här megakassetten värmde gott efter månader utan element (vi har bytt ut även dem) och bara byggfläktar. Mysigt är det ju också! En gång kamin, alltid kamin säger jag bara.

Ja, runt om är det ganska så tomt på bilden! Hade inte hunnit så långt i lördags. Växter, belysning, sladdfix och annat smått och gott var inte gjort. Men i detta inlägget ville jag bara visa hur kaminen blev. Vedkorgen är från Korbo, granitsten framför spisen och golvet är marmor. Hörde att det var marmor på hela Milanomässan, kanske tur att jag inte propsade på att lägga över ett trägolv. Ena dagen är man ute, andra dagen ”the shit”, hahaha!!

Nu ska jag in till stan och fixa lite smått och gott! En efterlysning – Vart kan jag hitta grått linnetyg. Alltså INTE linnefärgat utan grått!! Ska det vara så svårt??

Kram på er goa bloggläsare! Imon tar vi kvasten och drar till blåkulla!

Jannice