Utemöbler – check!

Bilder: Ilva

En av sakerna som anlände idag var de här utemöblerna! Serien heter Skagenlund och är av TFT-märkt mahogny. Ytbehandlingen är målad i vitt. Underbart fina och rejäla utemöbler där bordet är 165 cm. Jag gillar att det är långt! Vi ska fira Valborg med några av våra vänner här på Råå i år, så det här blir perfekt! Finaste och mysigaste majbrasan vid vattnet, skönsång och grillning hemma hos oss! Vädret ska ju bli kanon har de lovat! Nu ska här bara skruvas och monteras.

Letar dynor som ska passa till våra nymålade opalgröna fönster och vita hus. Kanske i lingon/mjölk färgen? Eller ännu bättre kanske – smutsig ljunglila som våra penséer? Tja vi får se! Tycker inte jag har hittat några fina ännu. Tips tas tacksamt emot!

Förresten tack sötisar för Hemtextipset!! Jag köpte färdiga grå linnegardiner, sydde upp dem och gjorde ett draperi till hallen. Blev urfint! Kommer bilder på det med så småningom!

Kram Jannice

På Design Day by Day bloggen idag gästbloggar ingen mindre än inredaren Susann Larsson med bloggen Purple Area. Kika in på bloggen och njut av vackra bilder från hennes hem och läs om vilken som är en av hennes favoritprodukter.