Ljuvligt doftande dukning!

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

En bildkavalkad av en dukning jag gjorde förra året. Tänkte det passar sig nu när syrenerna är i full blom runt om i vårt avlånga land. Så vackra, så ljuvligt doftande och dekorativa. Att sätta till tyg i tex kudden som på bilden, tar upp färgen av syrenen och gör dukningen än finare. Låt blommorna få tala, dukar och porslin vara vitt i övrigt.

Nu blev jag sugen på att bjuda hem vänner och familj och duka riktigt fint!

Kram på er,
Jannice

  1. Vacker dukning med de lila blommorna och ljusstakar i metall.

  2. Kring vårt nya hus växer det fullt av syrener. Längtar verkligen efter att kunna plocka in min alldeles egna bukett att ställa på köksbordet. Men nu är det inte länge kvar. Underbart! Härlig dukning i all sin enkelhet!

  3. Ja verkligen en superfin väldoftande dukning du har gjort! Kram Johanna

  4. Jag kan nästan känna syrendoften genom datorskärmen 😀
    Underbart fin dukning!
    Kram, Paula

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..