Omklätt och klart!

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Då så! Då har kära karmstolen fått sig nytt tyg! Darjeeling från �hléns. Visst blev det bra? Kommer passa perfekt till hösten och ett säkert eldelement till vårt vardagsrum. Nu drar det med sig lite annat fix här hemma men det är bara roligt.

Tänk så enkelt det är att förändra med tyg. Jag köper bara 1 meter, och sedan häftar jag fast tyget med häftpistol. Enkelt på pianopallar, matsalsstolar eller som i detta fall karmstolar som fungerar mer som konst på en plats.

Nu kommer snart mamma och pappa på besök och övernattning. Ska bli mysigt att ha dem här! Vi ska umgås, äta gott och förstås kela med Charlie!

Kram på er fina besökare!

Jannice

 1. Så lekkert det ble. Takk for all inspirasjon du gir.
  Jeg har to lignene stoler og lite skap i tillegg, som jeg fikk av en avdød onkel. Hele famili ble sjokkert da jeg kunne fortelle at jeg skulle male skapet og stolene. Jeg ble enig med meg selv om at jeg vlle beholde det slik det var for en stund. Nå har jeg hatt det i huset i over ett år, og en ting er det skal males. Slik det står nå, har jeg ingene glede av det. Kari 🙂

 2. Det blev jätte jätte fint! Precis som det var i min tanke. 🙂
  Tänk vad en liten gnutta färg kan göra för ett helt rum.

  Natti natti
  Jeanette

 3. Elina skriver:

  Vilken härlig blogg du har! Hittade just hit via House of Philia.

  Ha en fin kväll!
  Elina

 4. Jill skriver:

  Stolen blev jättesnygg! Det inspirerade mig att slita upp en gammal stoppad stol från källaren för omklädning istället för att gå och köpa en ny till dotterns rum. Bra för miljön och istället för att lägga pengar på en ny stol skänkte jag pengar till Läkare utan gränser. Tack för jättebra inspiration!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..