Trivsamt och praktiskt!

Bild: House to Home

Tänk er detta rum tomt och ni har fått uppgiften att inreda det. Visst hade många av er satt skrivbordet mot en vägg, eller på sin höjd mot fönstret. Men den här möbleringen är bra för ett litet rum som man behöver nyttja till max. Förvaring från golv till tak på båda sidor och skrivbordet i mitten, med plats på båda sidor. Urfint och praktiskt. Utsikt över rummet och fönstret för båda parter och skönt stöd på respektive sida med bokhyllorna. Lampan och gardinen bromsar upp en allt för stark känsla av energier från fönstret.

Fantastiskt fint och ombonat, trots moderna möbler och ljusa färger. Lägg märke till hur mycket blommorna gör för platsen!

Kram Jannice

Bild: House to Home

 1. Det här tipset var precis vad jag behövde!
  Har funderat ett tag hur vi skall fixa vårt hemmakontor när sonens rum förvandlas till kontor under hösten. Det har precis den där formen och den här lösningen föll mig mycket i smaken! Tusen tack för det.

 2. Jess skriver:

  Så underbart! Så befriande ska min arbetsplats kännas här hemma i framtiden. Just nu jobbar jag för fullt med en barnrumsrokad (3) så det får gå först. Men det där fotot glömmer jag inte i första taget.

 3. Hos oss, där 1000 apparater också ger 1000×3 sladdar som dräller, känns ändå vägg variant bäst (förutom att rummet är långsmalt..). Men skulle jag enbart ha trådlöst system med liten laptop så känns det där kontoret som givet:) Urfint!

  Kram Susanne

 4. Vet du jag gillar att se saker ifrån dina ögon;) tack Kram Johanna

 5. Men du har helt rätt. Vad roligt att du väckte upp mig från det gamla tänket till nytt tänk. Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..