Maffig bukett i salongen

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Sitter och laddar in bilder från dopet. Tar sin lilla tid, så här kommer några bilder från ”salongen” (älskar och säga salongen, låter värdigt på något sätt, hihi) med en av de maffiga blomsterbuketterna som jag arrangerade till dopmiddagen. Som jag brukar säga, hellre satsa på något stort än en massa smått! I buketten finns vit prärieklocka, brudslöja, gentiana, agapantus och brudslöja.  En sådan här bukett skulle alltid stå på bordet – Jonas? Det räcker om du köper en till mig varje fredag, hehe.

Vasen är från Ikea. skål Day Home, bord och soffor Ilva. Matta Can Can interiör.

Nähä, jag ska fortsätta ladda ner bilder här. Fler bilder från dopet kommer, då på dukning och lite annat.

Kram Jannice

 1. Marie skriver:

  Hej! Följer din blogg nästan varje dag..! Vad är det för färg du har på väggarna i salongen? Den ser fin ut och jag är på jakt efter nåt som ljust men ändå ger färg…
  Tack på förhand! Marie

 2. emma skriver:

  Hej 🙂 jag älskar din soffor. Jag står i valet och kvalet att köpa en liknande soffa i mörkbrun men vet inte om jag ska ha två stora dynor eller tre mindre i min tresits.. Hur kommer det sig att du valde en soffa med två stora dynor? Gör det nåt med rummet?

  Kram emma

 3. Wow, vad fint! Tänk att en bukett kan göra så mycket för rummet.

  Kram Daniela

 4. Ja visst är det riktigt snyggt med en maffig bukett! din bukett var väldigt fin! Håller med dig om att man altid hade velat ha en sådan bukett på bordet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..