Dopdagen i bilder

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Charlies dopdag i bilder. Tyvärr sken inte solen denna dag. Det åskade som attan på morgonen och dagen förblev grå och regning, men ack så ljus i minnet och inomhus. Fördrinken tog vi istället i salongen med utsikt över livets träd med vackra foton på Charlie och sidenband som fladdrade i vinden.

Dukningen gick i blått och vitt med servisen Ostindia från Rörstrand. Enkla kivilyktor från Iittala i glas, och murgröna kvistar som fick sätta kontrast till bordet. Servetterna hade jag vikt som kronor och hur du gör hittar du här (Pope). Ett litet barnbord till de andra minsta var också uppdukat.

Dagen blev så lyckad och jag vill passa på att tacka min numera stora fina familj och våra underbara vänner för att gjort denna dag till ett fint minne för oss alla. Kvällen slutade med att vi överaskade våra vänner med kräftskiva och därmed tog också fotograferandet slut. Hihi!

�åå vad roligt det var att göra konsultation igår. Var ett tag sedan. Jag kommer visa bilder på detta när det är klart. Vilken lokal!! Med underbara rum, vackra golv, kakelugn och ljuvliga fönster. Ni kommer få se så fina bilder när det är färdigt. Vilken underbar färgskala vi valde ut. Den Hud & Kroppsvårdsalongen kommer jag att hänga på kan ni tro! Bara 100 meter från där vi bor. Nice!

Nu blir det frukost och sen gosa med lillkillen. För senare i eftermiddag kommer det en kund hit som vill ha min hjälp när det gäller planering av företagets 10 årsjubileum. Kul!

Kram Jannice

 1. Monica skriver:

  Hej Jannice
  Mycket vackert dukat och inrett.
  Blått och vitt, alltid underbart vackert.
  Jag längtar efter att få se ett foto av lille Charlie,
  kanske i sin dopklänning.
  Kram från Monica

 2. Fantastiska bilder!!! du är ju så otrolig. Kram Johanna

 3. Lotta skriver:

  Jätte tjusig dukning!

 4. Fin dukning,härliga färger.Jätte fint med trädet.

  Eva

 5. Johanna skriver:

  Ã?h vad fint!!!!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..