Nu är det ute…

Då finns huset jag homestylade förra veckan ute på nätet. Vad som är roligt med homestage och utmaningen för mig  är att använda det kunden har hemma. Det enda vi köpt i detta fall är blommor. Resten har flyttats runt, rensats, möblerats om och finlirats till. Jag tycker också om att det får vara lite personligt, då skiljer det ju sig från andra objekt på hemnet. Idag är det alldeles för många hus som ser likadana ut i annonserna. Vitt, vitt, vitt med färgglada marimekkotyger, liljor i en vas och citroner i en skål. Skönt att det faktiskt få vara den stil som de som bor där har. Oavsett vilken stil den potentiella köparen har, ska denne ändå kunna se sina egna möbler och prylar i huset. Visste ni förresten om att det är hela 65% som INTE kan se detta. Därför är det så viktigt att hjälpa dem på traven.

Fler bilder och information om huset och visning hittar du här. Men jag kan garantera att huset har kanonläge, är hur välskött som helst och har sådan potential om man gillar luftiga rum, höjd med havsutsikt och inte så mycket trädgård, men ändå 3 uteplatser. Kolla bara här:

Nu ska jag röja lite här innan städerskan kommer.

Ja, maken brukar kommentera det. Att jag städar innan hon kommer. Jo men så är det ju lite. Man vill ju liksom få det städat den tiden hon är här, inte att det går åt till att hon ska plocka och leta stryktvätt.

Nähä, dags att röja medan Charlie sötnosen sover.

Kram på er, Jannice