ANNONS

/

Bjuder på några bilder från vårt sovrum. Det har tillkommit åskblå kuddar, ytterligare ett överkast i grått över det vita och en fårskinnspläd. Några saker som boar in det lite extra. Jag vill fortfarande ha en ljus och fräsch känsla i vårt sovrum. Lakanen är från af Swedala och kuddarna inköpta på Mio. Charlies säng som skymtar i högerkant är från Sebra.

På våra nattduksbord står förvaring från Iittala. Perfekt till nappar, örhänge, klocka och annat smått. Maken har en Vitriini på sin sida i glas och träbotten. Vet ni om att maken bör sova närmast dörren enligt Feng Shui. Det ligger i oss sedan lång tid tillbaka, att mannen ska försvara kvinnan mot rovdjur och fiender.

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

I vår kupa finns plats för en skön fåtölj och ett litet avlastningsbord. Perfekt som amningsfåtölj eller bara att sitta ner och koppla av med en god bok innan läggdags. Utsikten bakom är över havet så jag älskar den här platsen. Den gamla fåtöljen är en Flen från Ikea (finns inte längre i sortimentet). Ett bröllopskort passar fint i sovrummet, dock bör du undvika barnfotografier eller andra släktingar och vänner på bilder, då man anser att ett sovrum är privat inom Feng Shui.

Nähä, nu ska jag ta och köpa en kopp kaffe till mig och maken här på tåget. Sedan blir det och leka titt ut med lille Charlie!

�nskar er en fin söndag kära bloggisar! Tack för att ni kikar in här och stort tack för alla fina och vänliga kommentarer. Ni är underbara!

Kram Jannice

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00