ANNONS

Glöm inte växterna

/

Bild: Sköna Hem

Bild: Sköna Hem

Det ligger i tiden att inreda industriellt. Grovt, rufft, patina, metaller, trä som möter blanka ytor – men glöm inte växterna om du gillar att inreda i denna stil. Grönskan mjukar upp och höjer resten av stilen avsevärt. Nu till hösten för att få in värme, jobba med levande ljus i vackra glaslyktor (det industriella är ofta färglös så det blir finast) eller som här på bilden, vackra loppisfyndade tennljusstakar i olika höjder.

Nu ska jag och Charlie åka på utflykt till svägerska och kusin Selma. Torsdagsmys en mammaledig dag.

Tjingeling,
Jannice

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00