Pampigt på bordet

Bild: Simplicity

Bild: Simplicity

En favorit här hemma Day Homes champagneskål. Stor och pampig både med en blomma i eller till fest fylld med is och skumpaflaskor.

Visst är väl hortensierna så vackra nu. De har precis tappat lite av färgen och går mot dämpade toner som överenstämmer med färgerna i naturen. Vackert!

Idag är det ”jobbedag” och maken är pappaledig så dags att börja jobba lite. Sedan ska jag få skön massage hos Ann-Sofie och i eftermiddag ska lille Charlie börja på babysim *gulligt ord*. Det ska bli en pappa-son thing, men jag måste ju dit och ta kort! Hihi!

Nä, nu sparkar vi igång denna härliga fredag!

Kram Jannice

  1. Ã?h, vad fint det blev med blommorna! Jag skymtar fina ljusstakar i bakgrunden ocksÃ¥ 🙂

    Ta gärna en titt på min webshop, http://www.missalicia.se, där jag säljer accessoarer för dig och ditt hem!

  2. creando skriver:

    Det är en otroligt vacker skål. Och hortensia är nog min absoluta favorit så här års. Kramar till dig. Hoppas att du och din familj får en härlig fredagkväll. Kicki

  3. Anna skriver:

    Du har en underbar blogg med massor av fin inspiration för mig som precis ha köpt hus. Omfattande renovering pågår. Det var väldigt tråkigt att jag missade din föreläsning i Malmö. Som tröst fick jag i alla fall det jobbet som jag var på intervju för! Lycka till med allt och fortsätt inspirera på din blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..