ANNONS

Att bli kär och inspireras…

/

Bild: Fredrik Hedén - www.fhimage.se

Bild: Fredrik Hedén - www.fhimage.se

Vårt tv-rum taget från hall och kökssidan. Här ser ni min kudde jag sydde av nya Svenskt tenn tyget Le Zebre som jag älskar! Och vem som inspirerade mig? Den här bilden från Family Living och Leila Lindholms hem.

Blev kär i tyget direkt när jag såg det, och nu har jag sett det lite var stans i tidningar, som bakgrund på plocksidor i modetidningar och annat. Kanske kommer det ersätta elefanttyget? Nä, det hoppas jag inte. Det vore roligt att vara lite mer ensam om det och sedan är ju priset inte direkt konsumentvänligt. Hmm… Men den uppmärksamme kan notera att det ligger en elefantkudde i extrakorgen bakom bordet hemma hos oss i tv-rummet. En klassiker.

Nä, nu kommer snart farmor på besök (svärmor). Det blir promenix och mys här hemma. Det var över en månad sedan hon såg Charlie, så det ska bli kul!

Kram på er alla fina!

Jannice

PS. Tyg till kudde Le Zebre Svenskt tenn, soffa Room, soffbord ilva, Day Home kuddar TintinStyle, fjärilstavlor Can Can interiör, fåtölj från Italien, bakom fåtöljen står världens finaste kanna som inte syns! Hmmm… den är iaf köpt i Daniella Wittes butik i Lomma. Får ta en bild på den en gång här på bloggen, samma färg som den vackra pläden från Blackballoon. DS.

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00