Påpälsad!

Som jag letat efter den rätta tonen och kvalitén på en pälspläd, och i måndags hittade jag den!! Den är så där läckert gråbrun och makalöst gosig (såklart är den fusk) och jag hittade den på Hemtex för 699 kr.

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Nu är det bara att tända ljusen, ta fram den goa boken och något gott att dricka. Igår invigdes den i amningshörnan och den var makalöst gosig. Charlie älskade att ligga och vila på den också. Pläden finns även i Björn, då är den varmare brun, denna heter Varg.

Nähä, dags för frukost här och sedan en promenix.

Kram på er,
Jannice

  1. Vad fin färg du har målat på väggarna, vilken färg och nyans är det?

  2. A skriver:

    �h den måste jag köpa! Jag har länge velat ha en sådan, men inte hittat någon riktigt fin. Försöker uppnå en lite lyxig känsla i sovrummet, med färger i beige och guld, och den där skulle nog passa perfekt!

  3. Ã?h. SÃ¥. FIN!!! Ã?lskar. Har mer brunt hemma, bruna soffor. MÃ¥ste kolla in ”björn”. Och helt förtränga budget-snacket jag och maken hade härom kvällen…

  4. Elvira skriver:

    Men herregud vilken härlig och fin pläd, måste genast till Hemtex och kika på den. �lskar den här tiden när man får gosa in sig i soffan med en skön pläd. Tack för tipset.

  5. Den vill jag också ha. Tack för tipset sötaste!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..