Före och efter – vår gästtoa

Nu är det snart ett år sedan vi flyttade. Idag tänkte jag visa er bilder på hur vår gästtoalett såg ut innan vi fixade iordningen den. Grov vävtapet, mässingsdetaljer och ett lite dystert intryck. Sedan kom ni kanske ihåg att jag hade en tävling där man fick göra en moodboard på hur det skulle se ut? Jag fick många fina förslag och vinnaren en vinnare.

Och så här blev det när jag själv satte min prägel på inredningen. Handfatet, skåpet och spegeln är från Aspen och blandaren, samt badrumstillbehör är från INR produkter.

Jag utgick från att toan var liten och höjde känslan av takhöjden genom den randiga tapeten. Det beiga golvet (som jag kanske inte hade valt själv) moderniserade jag upp genom att välja grårandigt – samma grå som i fogarna. En rund matta på golvet mjukar upp det fyrkantiga lilla rummet och ger lugn till den randiga tapeten. Belysningen bakom både spegel, samt under skåpet ger en känsla som förstorar och gör att skåpet känns som det svävar. Lättstädat blir det också. Lyxiga handdukar från GANT, elegant och väldoftande tvål samt en ros från trädgården på handfatets kant.

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Vad tycker ni? Visst blev det mysigt? Nu ska jag ta och göra äppelmos på de sista äpplena här från trädgården. Jag önskar er en fin fin torsdag kära bloggisar!

Kram Jannice

Kika in på min Design Day by Day blogg där du har möjlighet att tävla om
den röda pajformen från Höganäs Keramik.
Idag är det även sista dagen att tävla om Iittalas vinglas Essence.

 1. Supersnyggt blev det:)
  Och det där med belysning under skåpet..
  Vill ha!
  Måste ju gå att fixa med hjälp av sån där batteridriven lampa man tycker på..Som man kan ha i förrådet tex eller i en garderob.
  Mysigt att trycka igång när man ska vara länge i badrummet:)

  Susanne

 2. Sara skriver:

  Riktigt snyggt och fräscht! Du är duktig.

 3. Sara skriver:

  Verkligen lyxigt och fräscht. Stor skillnad!

  Jag är jättenyfiken angående vilken tapet du använt? Det var ju perfekt bredd på ränderna 🙂

  Du inspirerar! Ha en fantastisk dag!

 4. Så snyggt, vilken skillnad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..