Fall-ing in love

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

I torsdags när jag hade lämnat av svärmor vid tåget passade jag på att göra lite ärenden. Charlie var som alltid på gott humör så jag hann med att köpa lite fix att höstmysa till det på vår sideboard i allrummet. Ni som hänger med här på bloggen vet vid det här laget att jag inte är så glad i den, men jag har inte hittat någon annan möbel så tillsvidare fixar jag till nuvarande.

Underbara löv i sprakande fantastiska färger. Korgen (det är egentligen en kruka) är från Ikea och heter Paranöt, 299 kr och jag ska ha den till kuddar och plädar, eller varför inte leksaker? Ett hästhuvud i järn hittade jag på Flowerteam och det skymtar en ny lampskärm i bakgrunden (är inte så ljuslila som på bilden). Palmen ska få sätta stilen i vårt gästrum där jag bara haft orkidéer ett tag men är lite trött på dem nu.

Hur det blev får ni se framöver. Nu ska jag ta en promenix och handla färska frallor, det är ju söndagsmorgonmys! Förresten glöm inte att det blir en fin fin tävling här senare idag!

Kram Jannice

  1. Hästhuvudet var verkligen otroligt fint! Och lila lampskärm låter spännande. Det är en färg som jag tidigare varit känslig mot men nu börjar få upp ögonen för 🙂

    Trevlig fortsatt söndagskväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..