Jul i tvrummet

Bilder: Simplicity

�ven vårt tvrum/vardagsrum har ju fått sig en gran i år. Här går tonerna i svart, vitt och natur. Pepparkakorna är från ikea (ja jag var slö här, och endast för 9 kronor, så det finns inte en chans att jag ställer mig och pysslar med det själv). De vackra kulorna från Day Home och är köpta hos TintinStyle. Visst är det fint med texten på kulorna. Det är olika text på alla.

Om ni visste vad jag är glad för min Bestlite lampa vid soffan i vardagsrummet. Perfekt om man vill sitta och läsa en bok, om maken kollar på trista program. Som ett konstverk mot vår fondvägg. Köpte den på Länna Möbler i Stockholm, men ni vet väl om att de har fri frakt, så det är inget problem. Har börjat gilla att handla på nätet. Faktiskt hur smidigt som helst. Man kan kolla i lugn och ro utan att känna någon stress. Smidigt är också om man sitter med en moodboard eller kollage att klistra in varan och se att den passar in. Tips!

Nähä, nu kommer snart mormor och morfar hit för att vara barnvakt åt lilleman. Så nu gäller det att hoppa i något glassigt. Håret är nyfixat och det vankas utgång. Men först blir det styrelsemöte i mitt bolag och sedan julbord på det.

�nskar er en trevlig fredagskväll kära vänner, så ses vi igen imorgon!

Kram Jannice