Vad inspirerar dig?

Bilder: Sköna Hem

Då hade jag tänkt bjuda er på ytterligare ett favorithem från min ”inspirationsmapp”. Förresten har ni en bok, en mapp eller kollage där ni samlar inspiration och bilder som berör er, som ni tycker om och som inspirera er?!Det är ett tips! Dels för att man får lättare koll på vad man SJÄLV TYCKER OM, inte vad man ser i tidningar, hör om när det gäller trender, ser i bloggar osv.

Samla bilder som ger dig den där ”kattungekänslan möter bomull och längtan” i magen ;). Så är de här bilderna för mig. Den vackra väggfärgen i grått som möter de vita dörrarna, stuckaturen och listerna. Svart och brunt som kontrast. Lyxig känsla med mjuka fåtöljer som möter ett maskulint bord. Ett harmonsikt samspel i ljuva toner, med små personligta stilleben. Det enda jag har att anmärka på är att jag hade inte haft två mattor i hallen. Skulle jag ha någon skulle jag haft en lite längre och utan kantad list. Blir för mycket tydliga vinklar med den bruna kanten och alla hallens hörn.

När du gjort din mapp, kollage eller vad du nu väljer. Ta dig en titt då och då när du saknar inspiration eller vill göra om där hemma!

Nä, nu tar vi helg!

Kram på er! Jannice