Färgen jag inte kan motstå

Den här finingen hittade jag när jag och Charlie var på promenad i torsdags. Visst är den vacker?! I den där ljuva färgen ”duvblågrönpetroleum” hehe. Hittade den i en liten butik här i byn (Lilla Sjöboden) och den är klockren i färgerna och passar som en smäck i vardagsrummet. Vi får se om det blir fruktskål eller som en solitär. Perfekt kommer den iaf bli till sommarens alla sallader, jordgubbar och färskpotatis. Helt enkelt ett kap för 225 kr.

Bilder: Simplicity

Idag njuter vi av ett soligt Ronneby med härliga vänner. Det vankas utflykt med picknick korg och filt. Hoppas ni får en fin söndag och att solen skiner på er kära bloggbesökare.

Här i Ronneby är det rena rama sommarvärmen och vi njuter till max! Äntligen!!

Kram Jannice

 1. Linnea skriver:

  Hej! Kan ju bara stämma in bland de övriga, du har då lyckats hitta en fin kulör på väggen .. så fin att i min, får snart tillgång till den, lägenhet ha den färgen bakom sängen i sovrummet.. Så nu undrar jag om du kan hjälpa mig lite till. Jag håller på att tillverka en gavel, du vet, tyg, madrass och plank – världens lättaste – Men vilken färg? Inte vit, tror det blir skitigt snabbt 🙂 Kram

 2. Gillar också färgen! Så himla fin din fondvägg. Hade också velat ha en med samma färg men det passar inte om med det övriga hos oss.

  Trevlig måndag!
  Tess

 3. Vilken härlig blogg, och jag måste säga att vi har samma favoritfärg! Har mina köksväggar i denna, och vill ha den överallt:) den är så rogivande och vacker. Jättefint hem du har på bilden! Jag kommer tillbaka och hälsar på:)

 4. Lena skriver:

  Jag har sagt det förut och jag måste absolut säga det igen. Guuud vilket vackert hem du har! Skålen och väggen – just love it!

  Kram

 5. sarah skriver:

  Underbar skål, älskar också den färgen. Somrigt och fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..