I vår hall…

…står numera dessa gobitar. Conversen får ligga på hyllan ett tag och ersätts med dessa sköningar. De kommer från by Burin, är i skinn och färgen jag har är grå. Gudasköna och så snygga till jeans, eller som idag till mina puderrosa chinos.

Du hittar dem här och de finns även i svart. Den perfekta vårskon om du frågar mig och ett alternativ till den kanske lite uttjatade Conversen.Kuddarna på bänken är från House Doctor och köpte hos Style and Living.

Det är ju alltid lika kul när man ska fota här hemma. Ni ser i bilden ovan att det är något i vänsterkant som smyger sig på. Och här har ni det. Den fulaste (förlåt Pierre och Stina) barnpryl där man kan tänka sig….

Bilder: Simplicity

…gåstolen! Som en farkost glider den fram här hemma, med den grälligaste dyna ni kan tänka er. Men gosebubb är megaglad och det är det viktigaste.Han har hittat pappas vattenpass också ser jag.

Jag blev så full i grin (skratt på småländska) när jag tagit den här bilden, så jag ramlar ut ur dörren ner på trappan bakom (ut på gården). Ni kan tro Charlie skrattade! Och jag med! Haha…

Nähä, nu ska jag och Anna ta en morgonkaffe här i vår lilla lusthus nere vid vattnet och njuta av att få sitta och småprata och vara tillsammans bara hon och jag en vanlig vardag. Makarna åkte hem igår, så vi pladdrar på lite extra, medan barnen leker med varandra.

Önskar er en fin start på denna vecka!

Kram på er,
Jannice

 

 

 1. Ida skriver:

  Åh de där skorna! de riktigt kallar på mig 🙂 De är så fina och jag kan tänka mig att de är sköna med.. Ha en bra dag! Kram Ida

 2. Elna skriver:

  Snygga skor och utan klack jippi. Vet du vad, jag tror du får följa med Daniella hem till mig så jag får lite balans i hemmet *ler*.

  Kramen

 3. sarah skriver:

  Snygga skor!! Köpte också nya häromdagen och valde mellan rosa eller grå, fick bli rosa denna gång:-). Kram Sarah

 4. Leila skriver:

  Snyggt. Vackra färger och bilder!

  Älskar dessutom hur den fantastiska marockanska krukan flyttar runt i huset hos er 😉

  /Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..