I väntan på Gynning

Som många av er redan vet så inhandlades den här litografin av Gynning på konstrundan här i Skåne. Nu är den på inramning och så länge har jag fixat till det på vår nya byrå från House Doctor beställd hos bästa Marthina på Holmbytorp. Ååå vad jag tycker om den! Den är inte bara klockren på sin plats utan har massor med lådor och är perfekt förvaring till ljus, dukar och servetter.

Spotlighten är upphängd och platsen tom. Så nu väntar jag med spänning på att tavlan ska komma på plats. Väggen som den kommer hänga på är perfekt! Vi kommer se tavlan på avstånd vilket är att rekommendera när det gäller liknande konst och så ser vi den varje dag när vi äter tillsammans. Bättre kan det inte bli!

Bilder: Simplicity

Day brickan på bordet har jag fyllt med mina favvisprylar, det mesta från Blackballoon. Vår taklampa är från Can Can interiör och stolarna från Bolagret.

Idag lämnar jag och Charlie Blekinge och åker hem till pappsen igen. Det har varit några underbara dagar här och jag är fylld med härlig ”bästa-Anna-energi”!

Kram på er,
Jannice

 1. Åh vad fint du har det!!:))
  En fråga- skorna du visade är de ljusgrå eller mörkare grå?
  Jag var inne och skulle beställa dem men på bilden i webshopen var de mörkare än på dina bilder. De var jättefina!
  Kram Pernilla

  1. De är lljusare grå! Så beställ! de är underbara. Kram kram Jannice

 2. Lena skriver:

  Gillar verkligen din kökslampa!
  Ser fram emot bilder när tavlar är på plats 🙂

  Fin tisdag!

  Kram

 3. sara skriver:

  Åh, ser frame mot att se hur det blir till slut. Men känns inte som att det kan gå fel med gynning 

  Skönt också att reklamen du håller sig på ”sin kant” och inte ligger under texten som den gjorde innan. Mkt lättare att läsa nu 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..