En rolig inbjudan….

….damp ner här hemma! Ååå… jag är så nyfiken på den här boken, ”Sommar med systrarna von Sydow”. Ibland (men bara ibland *hehe*) önskar jag att jag bodde i Stockholm.

Jag som fullkomligt älskar den där känslan man får av blåvita krispiga tyger, vackert porslin, skärgård, fika i bersån, baka kaka i vackert förkläde, pelargoner i fönstret på en punschverandan, klippor, havet  – mååååste ju bara ha boken! På önskelistan – BUMS!

 

 

  1. Helena skriver:

    Oh vilken rolig inbjudan! Jag fullkomligt älskar sommarböcker med fina bilder och goda sommarrecept! Ex Med smak av salt och sommar av U Jisland & A Jonassen! Det är en typiskt sommar bok som står framme på tavelhyllan om sommaren!
    Kram Helena

  2. Åhh vilken lycka att få en så fin inbjudan;)
    Kram Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..