Fixa en snygg tavelvägg

Just nu funderar jag kring vår tavelvägg i allrummet. Gaah, kan inte riktigt bestämma mig. Jag vet att jag ska blanda olika ramar, motiv osv, men inte hur jag ska placera dem. Det finns ju olika sätt att ta till. Antingen en rak mittlinje, rak nederkant, rak ovankant eller en form av något slag.

Surfade runt på nätet och hittade den här fantastiska sidan! Vilken produkt! Va?! Tänk och kunna köpa hela kittet på en gång där någon tänkt åt en. Kanske lite opersonliga bilder, men ibland vill man bara ha vackra kort som hjälper till att ge rummet den känslan man är ute efter.

Någon som vet om det finns liknande här i Sverige? Det är ju helt magiskt bra ju. Fler förslag på hur man kan skapa en fin tavelvägg hittar ni på ”The perfect picturewall”.

Nä, nu ska jag snart iväg till Findus där jag ska hålla 3 föredrag på rad i Feng Shui i hemmet! Kul! Vilket exemplariskt företag som erbjuder sina anställda lunch och trevlig (!) föreläsning *smile*. Ska bli superkul!

Godmorgon på er!
Kram Jannice

 

 1. E skriver:

  P.S. Glömde tillägga att jag föredrar att ha samtliga tavlor i samma färg. Formen får skilja, men det ska helst vara i samma färg. Annars får jag en känsla av att det är stökigt. Det är därför jag föredrar att formen inte är så ”strikt” och rektangulär. D.S.

 2. E skriver:

  Jag befinner mig i samma sits just nu. Vi har vackert nymålade väggar och jag har den dåliga ovanan att jag ogärna hamrar och gör hål i väggar om inte jag är 100% säker på att det kommer att vara den bästa lösningen. Nu är våra väggar så kala och det ser trist ut. Funderar på att hänga upp många vackra tavlor med bilder i hallen, men då alla våra möbler är rektanglar/kvadratiska, är jag inte säker på att det är så bra att även ha en rektangulär form på tavelväggen…Deras lösning på hur man kan hänga upp tavlor ”up the stairs” är faktiskt ganska inspirerande. Då är det inte så strikt i formen. Vad tycker du?

 3. Linn skriver:

  Toppen med lite tavelinspiration. Det kan behövas. Tavlor och att hänga tavlor är SVÅRT!

  1. Linn skriver:

   Så tack för tipsen skulle jag ju skriva också:) och att du verkar ha SÅ fint hemma. Hjälp vad det kliar i fingrarna att göra om hemma hos oss.

 4. Man kan använda sia egna bilder också 🙂 Men tyvärr känner jag inte till ngt i Sverige, kan man intebeställa ändå? Kanske blir dyrt med frakt iofs

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..