Mer smygkik på allrummet

Vår skänk i vardagsrummet är på plats. Glömde ju ta en bild på hur den såg ut innan, men den var mer sliten, hade mässingsknoppar och saknade hyllplan. Nu håller jag på att fundera på vilken tavelvägg jag ska ha på väggen bakom. Om den ska vara lika bred som skänken i en rektangel ovanför, eller med en rak mittlinje, över hela väggen eller bara på varje sida om skänken över stolarna nedan… som är från House Doctor och beställda härifrån! Hoppas de kommer som lovat idag!! Jihooo!

Inte nog med att det kommer till två stolar på var sida om sideboarden. När mamsen och pappsen var i Göteborg passade jag på att beställa en David Ehrenstråhle affisch över Paris. Som vanligt (! hehe.. har bott i Göteborg) öste regnet ner men mamma trotsade vädret och köpte den åt mig på Artilleriet inne i stan.

Även denna är inne på ramverkstad men ska hämtas idag. Så ojojoj… vad det ska fixas i helgen. Härligt att allt börjar falla på plats. Sedan ska jag bara sitta i ”Mad Men rummet” med en Dry Martini och blicka ut över rummet, trädgården och havet

Nähä, nu tar vi helg va!?

Kram finaste ni och tack för ni kikar in här!
Jannice

 1. Emelie skriver:

  Var är lamporna ifrån? Så himla fina!

 2. Supersnyggt, och de där stolarna och den fantastiska planschen gör säkerligen sitt. Kul att se 🙂

  Trevlig helg önskar Michaela på Mela Rooms

 3. Skänken var superfin! Perfekt färg på den också! Trevlig helg och fredagskväll!

 4. Lena skriver:

  Sååå snyggt! Väntar med spänning på fortsättningen!
  Njut av fredagskvällen.

  Kram
  Lena

 5. Annika skriver:

  Toksnyggt! Det här är så spännande att följa, så hoppas du fortsätter uppdatera allt ni fixar till. Lycka till med allt.

  Trevlig fredagskväll
  Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..