Det där med trä…

Ja, det där med trä är liksom A och O i en inredningen med mycket svart och vitt. Träet gör att kontrasterna mjukas upp och ger värme till det grafiska. Denna kombo gifter sig makalöst bra tillsammans och Wegner stolarna är bara snygga till det kantiga bordet. Yin och Yang mina vänner, tänk Yin och Yang  i allt ni gör.

Bilder: Hemnet

Om man inte har det så stort är det perfekt att placera ut matsalsstolarna i lägenheten. Här fungerar en  som skrivbordsstol. Snygg kontrast åter igen till det vita och svarta! Lägenheten är förresten till salu, så vill du se mer, kika in här.

Vad gör ni denna söndag? Här har vi haft besök av bror, svägerska och lilla kusin Selma hela helgen. Urmysigt då Charlie numera är så pass gammal (10 mån) att han kan stå, gå med stöd och busa runt med sin kusin. Så roligt för dem då de nästan är jämngamla!

Tillbaka till frukostbord med hela gänget samlade – Happy söndag på er!
Kram Jannice

 1. Alex skriver:

  Trä kan verkligen ge värme och personlighet till den annars så kalla vita skandinaviska stilen.

 2. Den blir nog inte svårsåld,:) ljusa stora ytor är som gjorda för visioner om hur man vill inreda som ny ägare.
  Jag önskar dig en kanonvecka.

  LOVE Maria på inredningsvis

 3. Anita skriver:

  Det är en riktigt snygg lägenhet. Jag gillar gardinen som delar av så mjukt och snyggt vid sängen.
  Ha en skön söndagskväll.

 4. Håller helt med. Jag har fått dille här hemma på trädetaljer för att mjuka upp med. Långt in i gömmorna har jag nu hittat mina krukor och annat stilleben i trä som jag placerar ut lite här och där :).
  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..