Aftonbladet på besök

Idag är aftonbladet på besök här hemma och ska göra ett reportage om Feng Shui och mig. Ni kommer hitta det i deras bilaga ”Härligt Hemma” och jag återkommer om när!

Verkligen roligt att så många just nu efterfrågar Feng Shui och inser vikten av harmoniska hem i vårt stressiga samhälle. På tal om stress… den här killen tar det hela med ro. Bosse är killen med stort K.

Bilder: Simplicity

Sovrummets gråblåtoner har fått kontrast av svart, och krispigt gröna växter. Nya lakan från Beach House Jersey Sheets i favoritfärgen Fog passar fint med svartvitrandiga pläden från Tine K. Lyktan i fönstret är från Plantagen och nattduksbordslamporna från Can Can interiör. Nattduksbord från Ikea och tapet från Borås Tapeter, kollektion Lace.

Nähä, dags att piffa till det sista innan fotografering!

Kram på er,
Jannice

 

 1. Hej på er alla
  Så underbart vackert du har det <3
  Bosse ser så go ut
  Kram på er
  Nospuss till du vet vem
  Lisbeth

  1. Hej! Ååå vad längesen! Allt är bra här och Bosse skickar nosis tillbaka.

   kram från oss
   Jannice

 2. Den dagen kommer jag att köpa för första gången Aftonbladet :-)!!!

  Kramar
  Erzsébet

 3. Wow, vad fint! Och vilken tjusig katt! Jag hade en svart labrador som hette Bosse men nu mer har jag bara en katt, Katten heter han. 🙂

 4. Daniel skriver:

  Ehm… jag söker inspiration, men insåg rätt snabbt att din blogg är helt värdelös i det syftet då jag inte gillar vitt… Varför inreder du men nästan enbart vitt?? lite märkligt om jag ska vara ärlig. Man vill ju inte bo i en läkarmottagning 🙂

  1. Tror inte du kikat på min blogg och under kategorin ”vårt nya hus” om du hävdar att jag inreder bara i vitt. Sovrummet ovan är exempelvis inrett i blått. Vardagsrummet i petroleum och allrummet i grått, lila och svart.

   Men jag har full förståelse om du inte hittar vad du söker på min blogg, det gör 25 000 andra besökare i veckan 😉 så jag gläds över det!

   Ha en fin kväll!
   Jannice

 5. Linda skriver:

  Superfint sovrum. Tapeten är så fin. Vet du om den tapeten finns fast, utan mönstret? Så himla fin färg. Är på jakt efter liknande.
  Underbar blogg du har 🙂

  1. Hej!

   Nej den finns inte utan mönster. Kram Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..