ANNONS

En trappa får liv (Före/Efter)

/

Bilder: Simplicity

Trappan och fönstret har fått liv genom vacker växt i vacker kruka. Den sköna grönskan och några glaslyktor räcker för att inreda trappan. Tänk när både trappan och fönstret var mörkbrunt. Ni kan tro det var dåligt med energier i den här delen av huset då. Nu är det ljust, luftigt och känns åtminstone mycket större.

Det vi gjorde var att:

– måla trappan och trapphuset vitt. Nordsjövit på väggarna i matt 4 och Nordsjö vit blank 40 i trappan och blank 70 i fönstret.
– en blomma som ökar energierna
– vattenelement som kristall hänger i fönstret samt glaslyktor som ytterligare ökar chi/energierna

Som ni ser har även Ikeas grind ”Patrull” kommit upp här hemma. Funkar bra och är inte alls så ful som jag trodde. Känns som en lantlig grind. Hehe… Till höger ser ni vår hall, den del som byggts ut på senare år. Huset är nämligen från 1780 och där fönstret sitter i idag i trappan var förr fönster ut mot gården.

Hur det såg ut innan? Så här….

Bild: Simplicity

Idag ska jag ha party och tjejmys här hemma. Söta Anna kommer hit och ska inspirera oss med inredningsprylar från Living and Room. Sedan ska det skvallras och ha det anmält trevligt. Jag behöver faktiskt inte göra ett dugg, utom att fixa lite fika. För städat hade jag gjort tills igår, då Aftonbladet var på besök.

Nähä, nu ska gosebubb och jag ta och mysa framför tv:n med en bok och lite välling.

Kram på er,
Jannice

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00