En Gynning på plats!

Japp här är den! En Gynning litografi på plats, inramad och klar! Är supernöjd och där jag sitter nu vid matsalsplatsen har jag perfekt utsikt. Den behövs se på avstånd och med tavelbelysning är den klockren. En lagom färgklick i vårt hem.

Bilder: Simplicity

Oj vilken suddig bild. Sorry! Iaf jag är supernöjd! Vad tycker ni? Dörren ner till höger leder ner till vårt allrum ”Mad Men rummet” *blink* och den till vänster om öppna spisen leder till köket.

Kram Jannice

PS. Pall Åhléns, byrå House Doctor Holmbytorp, Fjärilstavlor Can Can interiör, Day Home prylar på bricka Blackballoon. DS.

 1. karin skriver:

  Jättefint, men jag skulle ha hängt den lite lägre. Du har ett supertjusigt och genomtänkt hem! Även om vi inte har samma stil så lär jag mig massa om hur jag ska få till det hemma hos mig. Tack för det!

 2. Helt i min smak. Det ser jättefint ut! Kram

 3. MiaC skriver:

  Superfint verkligen, den passade perfekt där… lite färg är aldrig fel =) Kram på dig.

 4. Jättesnyggt! Passar väldigt fint till det ljusa, svart och vitt. Underbart rum. Gillar mattan också! Kram

 5. Härligt, färgglada tavlor är en stor favorit! Den där passade ju perfekt hos er. Kul!
  Trevlig kväll önskar Michaela på Mela Rooms

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..