Nu tar vi helg!

Bild: Simplicity

Gästrummet står redo för helgens besökare. Blommor i en vas, doftljus, idéböcker och en penna gör det extra trivsamt. Ska bli kul att så småningom läsa de där böckerna och se om någon vågar eller känner för att skriva något klokt i dem.

Korten på väggen är från Ylva Skarp. Glasvas Åhléns. Doftljus Malene Birger, mugg från Can Can interiör.

Nä, nu tar vi helg vänner! Hoppas ni får en riktigt fin sådan.

Varma kramar,
Jannice

 1. Hanna skriver:

  Oj oj så fint, vilken färg har väggen? Ha en trevlig helg/ Hanna

 2. Mimmi skriver:

  Fin idé! Vart kan man köpa sådana fina, rejäla böcker med blanka sidor?

  Tack på förhand!
  Önskar dig en trevlig helg 🙂
  Kram Mimmi

  1. Det är en present så jag vet inte. Men det finns fina på bookbinders. Kram jannice

   1. Mimmi skriver:

    Tack för svar! Jag ska köpa mig en bok att ha som ”Book of Gratitude”, där jag varje dag skriver ned allt som jag är tacksam för i mitt liv 🙂 Kram

 3. Sara skriver:

  Hej Jannice 🙂

  Det verkar inte gå att kommentera tidigare inlägg, så jag slänger i väg en kommentar här som gäller inlägget ”Välbalanserad växtlighet”, som publicerades för ett tag sedan.

  Har funderat på vad du skrev där väldigt länge. Och giiivetvis har växter också olika toner. Jag blir så ”upprörd” varje gång jag läser något nytt här inne som egentligen är så uppenbart men så har jag överhuvudtaget inte tänkt på det innan ;D Problemet är att jag då precis köpt två stora olivträd och två citrusträd som ju har helt olika gröna toner. Jag har olivträden i köksfönstren och citrusträden i vardagsrumsfönstren (Men det är öppen planlösning mellan kök och v-rum), funkar det om man ska vara petig? Jag gillar dova, smutsigare färger och har några kuddar i den färgskalan, men samtidigt har jag konst på väggarna i klarare, starka färger (Gynnings slice of life som du säkert känner till, bla). Är det fel att blanda färgtoner är väl egentligen min fråga? Jag är en person som har svårt att hålla mig till en viss stil utan blandar gärna men med måtta. Älskar ju mina tavlor, men vill samtidigt inte köra på starka färger i
  soffkuddar, fondtapet och liknande (Som nu är i lite dovare färger).

  Långt inlägg och något rörigt inlägg, men jag har grubblat såå mycket över detta! Hoppas du har tid att ge mig ett litet litet svar 😀 Hehe. Ha en underbar helg. Kram Sara

  1. Klart du kan blanda det låter som det är din stil. Allt kan inte vara färg, då ser man
   Inte ” skogen för alla träden ” 😉 Kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..