Vilsamt

Bild: Simplicity

På nattduksbordet här hemma. Några pärlhyacinter från trädgården, ett doftljus och en härligt stor kudde att luta sig tillbaka mot med en go bok i handen. Japp, det är just vad jag gör just nu medan lilleman sover. Pysslar om mig och den envisa förkylningen.

Idag är det härlig fredag. Den bästa dagen på veckan. Helgen består av besök av goda vänner och Cullbergbalettens årliga  föreställning här i stan. Ååå vad det ska bli roligt att se!

Nä, vila var det!

Kram Jannice

  1. Hej!
    Jag undrar lite över vad du har för tavelbelysning över din Gynning-tavla. Letar själv efter lämplig belysning till min Stig Lindberg repr. men har ännu inte hittat något jag gillat. Vill ha bra belysning med kall-vitt ljus, men smäcker armatur.
    Din blogg är en stor inspirationskälla för mig. Jag gillar din sobra stil! /Karin

    1. Denna är väldigt bra! VI köpte den på miljögården i lund, har inte hittar ngt tillverkarnamn och det var längesen, men kanske om man tar med en bild o visar dem. Iaf är det väldigt svårt med tavelbelysning. Denna är både smäcker och grymt bra ljus i.

      kram o lycka till Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..