Kuddfodral till kanonpris!

Idag har jag möjligheten att erbjuda er ett fin fintt erbjudande, bara för att ni är så goa och följer mig. Day Homes kuddar bugs som normalt sett kostar 359 kr kan ni nu få för 250 kr stycket om ni använder koden DAY250 i kassan hos Blackballoon.

Kudden är mörkt grå som på bilden och perfekt i soffor som inte är kritvita. Ni vet, många kuddar har ibland mönster och mycket vitt i sig som är för krispigt. Färgen gör också att en ljus soffa fräschas upp. Kuddarna finns i 3 olika mönster!

Bilder: Simplicity

Nu när våren är här och vi börjar fixa till det i våra trädgårdar, på terrasser och balkonger är kuddarna en perfekt accessoar. Jag kommer själv att använda dessa till vår vita bänk som kontrast.

Nä nu ska vi njuta av denna söndag, som kommer bestå av fix i trädgården, fika på terrassen och gosa med lillkillen.

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

 1. Du har det så fint! Tine K-skärmen på sidobordet, är den grå eller kitfärgad? Är på jakt efter en liknande men har svårt att veta exakt vilken färg det är…

  Tacksam för svar!

 2. Mia skriver:

  Hej Jannice!

  Till att börja med vill jag tacka för all inspiration du ger. Du är helt fantastiskt och du har fått mig att gå från shabbig och chic till lyxig östermalms chic istället;o)

  Idag har jag ett litet dilemma och jag har lånat en av dina bilder och länkar till dig gällande val av väggkulör. Hoppas det är ok, hör av dig annars så tar jag bort bild och länk!

  Du kanske tom själv kan hjälpa mig i mitt dilemma?
  Vitt eller Grå Sky från Nordjö…;o)
  http://myshabbychichouse.blogspot.se/2012/04/ostermalms-chict.html

  Kram Mia

  1. Hej fina du och tack för komplimangen! Gulle dej!
   Jag har sett dina bilder och jag tycker grått ser väldigt fint ut!! Det andra kommer liksom fram bättre och du kan jobba mer med ljusa möblerna. annars saknar du kontrasterna tror jag. Go for it!

   kram kram och ha en fin valborg!
   Jannice

 3. SÅÅÅÅ vackra kuddar, jag är obotligt kudd beroende:)
  Jag har med dig på min lista över Sveriges mest inspirerande bloggar i mitt nya inlägg:) Det är just vad denna bloggen är och du gör ett kanonbra jobb:)
  Ha en underbar valborg.

  LOVE Maria på inredningsvis

  1. Tack tack söta du!! Det värmer oehört! kram Jannice

 4. Vilket kanonerbjudande:-). Jag som letar inredningsprylar till mitt Ölandshus och bara älskar dessa kuddar! Ha en skön söndag, kram Sarah

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..