Skiss på vår trädgård

Bild: Simplicity Trädgårdsförslag: Karin Malmberg

Valborgsmässoafton och då är verkligen våren här! Och med vårens ankomst kommer suget efter att fixa med trädgården!  Ni kommer väl ihåg att jag sa att vi skulle ta hjälp av någon som kan trädgård när vi planerar göra om vår och för ett tag sedan fick vi förslaget! Ååå det är så fint! Ovanstående skiss, en likadan fast med numrering över vilka växter och ett kompendie med inspiration och fakta!

Det här underbara förslaget har vi fått av duktiga trädgårdsarkitekten Karin Malmberg med företaget Snitsig. Jag och maken är så nöjda och jag ångrar inte en sekund att vi tog hjälp. Nu ska det sättas igång bara!

Hur trädgården ser ut nu? Fönstrena är som ni vet målade… men annars ser den ut som på bilderna nedan.

Jo då det är en hel del som ska göras. Formerna ska bli mjukare och tonerna i trädgården ska bli lila, rosa, lavendelblå, vitt och silver ljuvligt mot det ljusgröna fönstrena och vita huset.

Nu önskar jag er en fin Valborgsmässoafton. Själva ska vi besöka brasan här nere vid havet, men innan det kommer några vänner förbi på en drink.

Kram på er,
Jannice

 1. SÅ så kul!Blir trädgården feng shui-rätt också eller fick trädårdsakitekten fria händer?Funkar feng shui utomhus på samma sätt som innomhus?Ska bli jättekul at följa er och er trädgård!
  Lise-Lott

  1. Absolut, jag har gjort feng shui skiss över den innan hon fick fria tyglar 😉 Japp man jobbar på samma sätt. Kram Jannice

 2. tina skriver:

  wow , spännande!! kommer bli jättefint.

 3. Ragni skriver:

  Det ser kjempepent ut! veldig gøy å se skissen på hvordan hagen ser ut

 4. Har precis hittat till din blogg och bara älskar den!! Ni har det så underbart fint hemma… Kommer absolut följa din blogg =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..