Packa smart

Bild: Simplicity

Vi börjar denna vecka med dagens klädinspiration och packningstips. Hur gör ni när ni packar? Jag lägger alltid ut allt på sängen. Sedan försöker jag hålla en färgskala som gör att jag kan mixa outfits med varandra. Det är mycket enklare att se detta på en stor yta (som en säng). Lägg upp outfits i högar och räkna sedan antal klädbyten så det stämmer överens med tiden ni ska vara borta. Hur många gånger har man inte packat med kläder och när man väl räknar ombyten, så skulle man behöva byta stass tre gånger om dagen för att använda allt. Onödigt bärande helt enkelt.Håller man samma färgskala så blir extra bytena en bonus, för att man kan kombinera plaggen med varandra.

Oavsett packning eller att skapa en väl fungerande garderob så är mitt tips att hålla sig inom sin färgskala, så passar också kläder och smycken alltid med varandra.

De puderrosa jeansen är från Lindex, sjalen en födelsdagspresent (tror den är från MQ) och den söta sländan är från House Doctor och köpt här. Finns i både silver och guld och är en perfekt mors dag present att önska sig. Hihi..

Nä nu sparkar vi igång den här veckan som ska bjuda på strålande väder! Man tackar…!

Kram Jannice

 

 1. Åker ju på tisdag, ska vi packa söndag?? 🙂

  Kram
  Anna

 2. Vilket välkommet inlägg! Detta kommer jag använda mig av snart då jag ska packa inför min Kroatienresa. Brukar antingen ha för mycket eller lite för lite kläder med mig. Men om man ser till att kunna kombinera ihop flera olika outfits av det man har står man ju aldrig utan kläder liksom.

  Tack fina du för tipset!
  Kram

 3. Jag packar alltid för mycket! Lägger klänningar i en hög! Shorts i en, linnen och tröjjor i en!
  Bara att lära om det här sättet är ju mycket bättre!
  Kram Helena

 4. Bra tips! Jag tillhör nämligen den skaran som alltid packar för mycket! Njut av det fina vädret, här i alplandet är det tyvärr grått och trist idag. Kram Sarah

 5. Så bra tips! Det ska jag använda mig av om några veckor när jag packar till vår efterlängtade greklandsresa! Kram, Marthina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..