Vad har hänt idag då?

Tittar in här för att uppdatera er om trädgården (ni verkar uppskatta det i massor så jag kör på, säg till om det blir tjötigt). Pärlstenen kom på plats redan i fredags. Den är otroligt vacker och mjuk att gå på och perfekt för lille Charlie att kasta och smaka på, haha. Så såhär ser den ut kära Christin som undrat och undrat. Det är sådan sten man använder när man gör blomsterarrangemang och passar fint till kullerstenen och de andra sorterna vi valt. En del singel kan nämligen vara för kalla, gråa och vita och lite för moderna för ett sådant här hus.

De mjuka formerna möter varandra. I mitten ska det bli land och där belysningen sitter ett Silverpäronträd även kallad ”fejk olivträd”. Sedan blir det alltifrån pion, backtimjan, buskros, klematis, lavendel m.m.

Och så har vi ju blivit med större trappa, beklädd med skiffer. Kanterna runt ska målas med samma färg som husets sockel. Längst ner till vänster i kullerstenen kan ni skymta belysning som nu också är på plats. Åååå… det känns som en Sunwing Resort nu på kvällen när jag gick ut för att hälsa på en snickrande make. Värmen, belysningen… fattas bara syrsornas läte.

I pärlstenen ska det det bli en liten caféuteplats, kryddor på ena sidan och lavendel på andra. Det ska vara ljuvligt att sitta där. Växterna i landet kommer även innehålla yvigt gräs och en hög klätterställning vilket kommer göra det till en mysig ”gömd” plats.

Bilder: Simplicity

Ja just det! Glasskioskmarkisen är borta och den nya är på plats! Ni skymtar den bakom päronträdet. På denna uteplats läggs nu skiffer, och efter det ska uteköket byggas. Sedan börjar det närma sig plantering! Ja vi har en herrans massa staket att bygga och måla, men JEPLA har snart gjort sitt. Måste åter igen hylla dessa hantverkare. Vi har bannemej haft sån tur både när vi renoverade inne som ute.

Nu ska jag sussa gott! Jag bryr mig inte om allergin, fönstrena MÅSTE bara vara öppna, vilken sommarvärme!

Kram på er,
Jannice

  1. Fantastiskt roligt att följa få Ert trädgårdsprojekt. Jag ser gärna mer 🙂 och nej, det blir inte tjatigt.

    Tack för inspirationen!

  2. Wow, vad snyggt det blir!

  3. Nej, det blir INTE tjatigt, vi får aldrig nog =)
    Det blir så fint!! Skall bli roligt att se planteringarna sen! Åh ett silverpäronträd, det vill jag också ha!

  4. Haha hoho är jag visst lite frågvis om trädgården! Den var jättefin, pärlstenen! Precis som hela alltet! LIKE
    KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..