Ett morsdag tips!

Kollage Simplicity

Morsdag närmar sig med stormsteg. I år blir det något alldeles extra då det är min första morsdag. Tänk, jag är faktiskt mamma till den lilla gosse vars gosebubbfot sticker fram. Det var många månader sedan och fossingarna har bara blivit gosigare och rundare. Ni vet så där så man vill bita och tokgosa med dem mest hela tiden. Härligt.

Och vet ni vad som också är härligt! NI! Tack för alla fantastiska ord om vår trädgård. Jag baxnar! Nu är det min tur att ge tillbaka till er! Med rabattkoden ”veckans vara” hos Can Can interiör får du fram till och med den 28 maj 20% på alla afswedala lakan.

Dessa underbara bäddset i ekologisk bomull som både vi och lille Charlie frotterar oss i är fantastiska och finns i en mängd utföranden. Vi har t ex även läskuddar (90 cm långa) med underbar volangkant. Fantastiskt fint och fantastiskskönt när man ska läsa. Innerkuddarna köpte jag från H&M Home.

Bild: Simplicity

Nähä, nu ska jag ta och packa lite picknick korg här. Det ska bli barnvagnsrejs med några damer här på byn. En av tjejerna, Louise har också en blogg, så det ska blir kul att få tjattra mer med henne.

Önskar er en fin torsdag! Idag kommer den stora uteplatsen närmast huset att bli klar! Jihoo! Skiffer på plats!

Kram Jannice

 

 

 1. Sofia skriver:

  Hej! var kommer spjälskyddet ifrån? Tack för inspirerande blogg!!

 2. Anita skriver:

  Hennes blogg kikar jag in på ibland. Hon är jätteduktig. Hoppas ni haft en skön dag.
  Kram Anita

 3. Karin skriver:

  Vad fint! Var kommer mattan ifrån?

  1. Hej!
   Jag är ledsen men jag har faktiskt ingen aning. Någon annan som vet? kram Jannice

   1. ”mattan” på golvet är en ljuvlig virkad pläd från oddbirds.

 4. SoF skriver:

  Nu har jag hittat några fler superlativ. 😉

  Du är en superfotograf! Alla dina bilder utstrålar en så vacker och harmonisk känsla.
  Ditt kollage med bilder från barnrummet är så söta/mysiga så det känns i hela kroppen.

  Tack för allt ditt jobb med bloggen – som gör att vi kan n j u t a !

  Varma försommarhälsningar

 5. Låter som en toppendag! och visst är det häftigt att få fira sin första mors dag.
  Kram
  Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..