Lite mer trädgård…

Bild från vår stora uteplats nu ikväll! Skiffern är på plats, så även staketet. Vi valde ett staket med nättare känsla, smalare pinnar och färgen är den vi har på fönstrena. Gud så skönt att vi målat klart det idag! Tack mamma och pappa som var här och hjälpte oss!

Nu väntar vi på sten som ska läggas runt trädet rakt fram. Belysning som ska monteras på ”havsutsiktplatsen” uppe till höger i bild och sedan ska vi (maken) bygga klart staketet som ligger ut mot gatan och därefter ska även det målas.

Bilder: Simplicity

Skifferplattorna blev så fina på den stora uteplatsen. Våra utemöbler har fått fina nya dynor som jag köpte när jag var värdinna för Living and Room kvällen som Anna inreder hade hemma hos mig. Vilka dynor! Så där riktigt fint stoppade, tunga som bly och hur sköna som helst att sitta på.

Nä, nu ska en mycket trött bloggerska ”hit the sack”. Pjuh…

Kram på er,
Jannice

 

 1. Signe skriver:

  Tack för alla bilder på trädgårdsomvandlingen! Otroligt vilken vacker trädgård det blir! Skulle vara roligt om du i slutet av sommaren kanske kan göra en summering av arbetet kring trädgården. De bästa lösningarna, hur mixen av olika material har fungerat tillsammans och annat.

 2. Cilla skriver:

  Om jag bott i krokarna hade jag bjudit in mig sjalv pa en kopp java, du verkar sa harlig och rolig lilla Jannice och sitta i din fina tradgard!x Cilla

 3. Oh, vad fint det blir!!! Så genomtänkt med fina material:)

 4. Lotta skriver:

  Å vad fint ni fått! Tänk vad härligt att kliva ut i er fina trädgård.
  Kram Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..