Morsdag!

Bild från Leilas Genaral Store

Grattis alla fina mammor inklusive mig själv! Jag kan numera titulera mig själv som morsdagfirare och det är alldeles underbart. Vi har mina föräldrar boende hos oss denna helg, så denna morgon firades både mamma och jag drottninglikt. En liten gosebubb kom med paket (med lite hjälp av pappa) och jag fick fira min mamma med frukost på sängen! Det ni, det var längesen man gjorde det då man inte bott hemma sedan 19 års ålder.

Nähä nu ska vi fortsätta njuta av dagen och fixa med trädgården. Staketen ska fortsättas målas och jag ska plantera fönsterlådorna.

Önskar er en underbar dag och en extra varm kram till min mamma som alltid finns där för mig, som jag kan skratta gott ihop med, tala djupt med, shoppa loss så in i katten med, och som helt enkelt är väldigt betydelsefull för mig *puss – I love You*.

Jannice

PS. Måste ju bara säga stoooort grattis till Loreen och hennes team. Så makalöst bra! Jag älskar skönheten i numret som helt och hållet baseras på enkelhet. Det avskalade mot allt ståhej, korta kjolar med fjädrar och fransar, båtar, stångadans och aerobicspass. Detta var classy och väldigt 2012! Tack! Fick mig att gå igång, tänka och fundera! Intressant! Kul det ska bli med ett storjippo i huvudstaden om ett år. DS.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..