Det där med shorts…

Det fulaste plagg jag vet, på såväl män som kvinnor är shorts (ja tights är ju inget smickrande plagg heller). Ja det är bara så, men jag har ju också märkt att det så klart är ett plagg som är praktiskt när det är varmt och man har en liten som man springer efter i trädgården och lekparken.

Jag har aldrig riktigt hittat några snygga, förrän NU!! Köpte på ”Pieces”, satt som en smäck, klädda, med detaljer och i färger som passar min garderob.

Om du inte trivs i shorts, tänk på att hitta rätt längd. Om du vill se smalare ut, låt dem sluta där du är som smalast. Om du vill ha mer figur och se kurvigare ut, låt dem sluta där du är som bredast på benet. Hänger ni med? Låret är ju alltid bredast men där det börjar gå in gör dig smäckrare om också linjen på plagget slutar där.

Guldknappar och ljuv puderfärg, gör att de funkar lika bra till vardags som till fest. Jag ska säga att båda shortsen fanns i flera färger, så det är bara att köpa på sig när man väl hittar!

En tunn finstickad kofta från Mango fick också följa med hem. Perfekt att dra över sommarklänningarna och till inköpta shortsen i sommar, med ett sött linne till.

Bilder: Simplicity

Dragkedjan är alltså på de beiga och vita shortsens baksida. Jag är nöjd med mina köp som jag tror jag kommer känna mig klädd i! Man gör sällan det tycker jag i sommarkläder. Oftast känns sommarplagg lite slappa och solkiga i kvalitén och blir på så vis mindre smickrande på kroppen.

Nähä hörrni! Här ska det bli frukost! Idag har maken och jag bröllopsdag, så det ska bli en gemensam långfrukost innan han åker till sitt jobb!

När lilleman sover förmiddag, ska jag ut och måla staket. Gah… det tar aldrig i slut! Jodå, igår kom allt staket på plats och det blir så fiiiint, så jag målar gärna!

Kram på er,
Jannice

 1. Frida skriver:

  Åh. Tack för tipset! Galet snygga. Vad kör du för skor till. Det tycker jag är riktigt svårt med shorts. Tips?

 2. Inte konstigt att jag inte gillar att ha shorts! De slutar ju helt fel på mina stockar till ben, fniss.
  Gilladr verkligen de beiga med dragkedjan bak. Ser ut som att de är lite högre i midjan. Vad är det för märke på dem? Tänkte om de fanns i någon butik här i lilla Sundsvall så man kanske kunde prova ett par.

  Kram kram
  Jeanette

  1. Det är pieces som jag skrev. alltså märket.
   vet inte om veromoda har det?
   kram jannice

 3. Bra tips! Har provat massor med shorts i år men de sitter så fult. Kan ju kännas självklart att de ska sluta där man är som smalast, det har jag inte tänkt på… Nu ska jag ta en till runda! Håller med om att det inte är ett så kul plagg men helt klart praktiskt i sommarvärmen när man har barn som ska lekas med!

 4. Vännen, så roligt att prata med dig igår! 🙂 Och grattis på bröllopsdagen.

  Vilka superfina shorts du köpt! Du med din superfina ben är ju ursnygg i shorts. Jag gillar ”snyggshorts” (… men det gäller att hålla benen trimmade och lagom solbrända) Shorts kan lätt bli pannkaka om förutsättningarna inte är de rätt ;)) !!!

  Stor kram och lycka till på lördag!
  KRam Sofie

 5. Grattis på Dagen!!
  Undra just om det fanns med ”silvriga” detaljer. Det finns så mycket med mässing/guld och det passar inte i denna garderoben!
  kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..