Trädgårdsmöbler på plats!

Bild: Simplicity

Då har utemöblerna kommit på plats i den nya hörnan! Här får ni en sneakpeak! Det blev Mios serie Provence! Det sista exemplaret fick åka med hem och jag är sååå glad. Blev precis som jag tänkt mig! Imorgon ska alla hundratals växter planteras. Pjuh… Men kul ska det bli och ni hänger så klart med, för kameran är laddad och både jag, Katarina och Karin kommer göra vårt bästa för att ge er tips och idéer framöver.

Ha nu en riktigt fin kväll! Här ska monteras födelsdagspresent för imon blir världens finaste 1 år och ska så klart få välling på sängen och paket!

Kram Jannice

  1. Jenny skriver:

    Vilken vacker trädgård! Jag bara älskar dina ”solstolar” får jag fråga var du har köpt dom? De hade passat perfekt utanför vårat uterum på landet 🙂

  2. Zandra skriver:

    Din trädgård är så fin att det gör ont! Precis som att titta i en trädgårdstidning 🙂

  3. jecca skriver:

    Stort grattis till Charlie som idag fyller 1 år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..