Hemma hos Tine K

Underbart inspirerande bilder från Tine K:s hem tagna av duktiga Anna-Malin för Blackballoon. Vet du om att Blackballoon har en blogg!! Där kan du få en massa inspiration, följa med bakom kulisserna och just nu i olika avsnitt följa med hem till självaste Tine K.

.

Ja vad säger man? Är det inte vackert så säg? Är speciellt förtjust i de varsamma, väl utvalda övergångarna när det gäller färgvalen. Harmoniskt, skönt och fridfullt. Sedan är jag nog lite mer polerad i min stil, inte så ruff utan gillar den här stilen men med en tvist av elegans.

Är ni nyfikna på fler bilder, kika då in HÄR. Garanterad inspiration! Det värsta är bara att jag dyker in i Blackballoons butik och vill ha allt. Är riktigt i fixartagen här hemma. Igår var vi faktiskt och köpte färg och tapet!! Men vädret blev för bra så vi valde att lata oss i solstolarna, leka med lilleman i trädgården och njuta av både mjukglass, rose och grillat. Pyssla inne kan vi göra en regnig dag!

Idag blir det en redig *läses på småländska* lyxdag för Charlie för det blir besök av både farmor, farfar, mormor och morfar! Så dags att sno ihop en kaka!

Ha en fin söndag!

Kram på er, Jannice