Skapa för att njuta

Några fler bilder från vår trädgård. Här ser ni trappan som vi lät bygga ut och kläs i skiffersten. Utemöblerna är från Ikea och krukorna från Löddeköpinge Plantskola.

Pärlstenen passar fint med både skifferstenarna som bildar en stig mellan den gamla gatstenen och gräsmattan. För er som undrat så är pärlsten den stenen som man har till dekoration i blomsterarrangemang etc. Alltså underbart mjuk att gå på, och inte så kallt grå i sin färg.

Bilder: Simplicity

Mest glad är jag över kontrasterna vi fått till i trädgården. Runt som möter de kantiga formerna på huset (dörrar, fönster, spröjs, skifferstenar) de böljande formerna på gångar och land. Valet mellan blommande växter, bambu och gräs. Vita utemöbler som samsas med natursten och det moderna som  möter det gamla i både gatstenen, äppelträden och husets karaktär.

Jag tror att när man hittat balansen och samspelet mellan yin och yang blir också hållbarheten ett faktum och man trivs. Vi tog hjälp av en trädgårdsarkitek (duktiga Karin Malmberg ”Snitsig”) något som vi inte ångrar en sekund och något som vi alltid kommer vara tacksamma över. Väl investerade pengar som vi alltid kommer få njuta av.

Ernst sa något bra i sitt program för lite  sen – det handlar om att bygga upp sitt hem och sin trädgård för att kunna njuta på så många platser som möjligt. Det tycker jag var bra! Tänk så…

”all investering i form av tid och pengar som ni lägger ner på ert boende gör ni för att skapa plats och möjligheter för att kunna njuta maximalt”

Kram på er, Jannice