I vår matsal

Satt i tv soffan igår och såg att jag nonchalant slängt min favvoscarf över köksstolen. Så där som man brukar göra på stylingbilder ni vet! Så jag fick helt enkelt ta fram kameran och fota ”the moment”. Kanske skulle ha den hängande där jämt. Haha….

När ändå kameran var framme passade jag på att ta lite bilder i vardagsrummet och på vår matplats. Här ser ni mina tips på barnvänlig inredning. Genomskinlig vaxduk över mattan från

Olsson & Gehrtel

. Vaxduk runt bordet (häftad under till så den sitter på plats). Ja då, det fungerar fint! Matsalsbord

Ikea

(gammal favorit från PS serien, finns inte längre). Stolar Bolagret. Fjärilstavlor och industrilampa

Can Can interiör

. Byrå House Doctor köpt hos

Holmbytorp

. Glasflaskorna på översta bilden är köpta hos

Inreda Utreda

.

Bilder: Simplicity

Nu är det städat här hemma och jag kan säga, det behövdes verkligen! Varför är det så att det blir fasligt stökigt om sommaren? Vi kan inte hålla ordning en dag och köket ska vi inte tala om. Man vill liksom ut snabbt och då låter vi disken vara, sen blir det en spontanfika med vänner, och sen.. tja… sen är det handdukar från badet, ombyten, disk för 1 dag och leksaker överallt. Jag ska erkänna att jag tycker det är lite jobbigt, men jag har faktiskt blivit bra på att bara låta det vara och koppla av. Tack vara lilleman… det finns något som är viktigare än att gå och småplocka! Även smarta förvaringslösningar till dynor, plädar, leksaker och badgrejer underlättar också.

Nä nu ska jag jobba vidare här så vi snart kan ge oss iväg på en cykeltur med picknick korgen!

Önskar er en fin måndag!

Kram Jannice