Att göra en moodboard

Kollage: Simplicity

Hittade den här moodboarden som jag gjort för ett och ett halvt år sedan! Kul att se hur vår inredning har utvecklats sen dess och att vissa saker verkligen har infriats och vissa saker har vi valt att inte köpa! Jag rekommenderar verkligen er till att göra en moodboard innan ni investerar i möbler och inreder. Det blir alltid bra och att bara använda sig av en enkel powerpoint, klippa och klistra in bilder från nätet räcker gott för att lättare få en helhetsbild!

Ibland blir det fel, som när vi skulle köpa ovanstående lampor, först provade jag med två mindre, men med två tavlor bakom blev det mer harmoniskt med en större storlek av samma lampa. Dessa och mycket mer från kollaget är köpt hos Can Can interiör som för övrigt just nu har en STOR utförsäljning 40 % på allt i lager! Så kika in, kanske kan du göra ett fynd?!!!

Bordet förändrar jag med årstiden. Ibland kan det bli en pion, ibland en miniros och min kära Daybricka. Just nu står matsalen och väntar på att få sig en lite höstligare skrud med härliga ljusstakar och lyktor på bordet. Men inte nog med det!! Det kommer hända något annat vääääldigt roligt här inne i matsalen som jag fick reda på igår! Ett litet samarbete jag har framöver med ett företag. Men jag måste tyvärr hålla på det ett tag till…

Önskar er en fin fredag och trevlig helg!

Idag är det jag som är med lilleman på dagis, hela dagen lång! Sen blir det minisim och sen helg! Härligt!

Kram på er, Jannice

PS. Byrån från House Doctor är från Holmbytorp. DS.