Nu åker vi till Mallorca!

Idag åker vi till Mallorca på blogg- och inspirationsresa. Jag,

Daniella

,

Sofie

,

Anna

och

Susann

ska njuta av sol, värme, vackra platser, fin rekvisita, fotografera, nätverka, smida planer och lära oss en massa av varandra.

Om uppkopplingen i huset vi bor i fungerar, kommer jag uppdatera bloggen då och då (annars blir det massor med bilder när vi kommer hem). I vilket fall kommer jag finnas på Instagram som @addsimplicity, och som ni nu även kan se i högerkolumn här på bloggen. Bra va!? Vill du ha texter till bilderna måste du följa mig på Instagram.

Vi är alla egna företagare, alla utbildade certifierade inredare, vi är seriösa och lever på det vi gör. Vi finns med på listan över Sveriges största professionella inredningsbloggare och uppdaterar våra bloggar ständigt med inspirerande inlägg.

När vi planerade vår inspirationsresa visade det sig att det finns massor med fina företagare som tycker om det vi gör och gillar vårt sätt att arbeta, och därför ville synas tillsammans med oss. Nedan ser du företagen som på något sätt bidragit till vår resa! Tusen tack! Vi ska inte göra er besvikna!

ModestoCan Can interiörInreda UtredaFouta de ValHolmbytorp BlackballoonMarega Optik – Ray BanUNICALILLA VILLA VITAJapa MalaYves RocherAnn-Sofies Hud & Kropp