Olika stilar i ett rum – 1

Idag vill jag slå ett slag för det här med att inreda med basfärger. Dels blir det harmoniskt, dels är det både kostnadseffektivt och hållbart mot vår natur. Bekvämt om man är sugen på att ändra efter säsong och mående. I tre dagar i rad tänkte jag här på bloggen visa er vårt allrum i 3 olika stilar. Med hjälp av textilier, kuddar, ljus och växter har jag förändrat samma rum och gett det en ny stil och färgsättning. Vilken kommer bli din favorit?

Vi börjar med accentfärgen lila. Dova toner av purpur möter det svart och de grå väggarn. Växterna är myrsin, orkidé, hortensia och murgröna. Självklart kan man byta ut även lampskärmarna om man vill ha ännu tydligare förändring. Var dock noga med att det inte blir ”för plottrigt” och välmatchat.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin fredag!

Nu ska jag väcka liten Charlie som sussat en stund. Sedan ska vi ta en tur  till lekparken och stranden (nä inte bada). I eftermiddag bär det iväg på jobb. Ska styla klart bröllopet jag jobbat med en tid. Imorgon smäller det! Självklart kommer jag fotografera en massa och ni som följer mig på Instagram (@addsimplicity) kommer se bilder redan ikväll!

Glöm nu inte att kika in imorgon och se stil nummer 2 i allrummet!

Kram på er och trevlig helg! Jannice