Välkommen Ypsilon!

Ja men välkommen in i vår matsal kära Arne Jacobsen och Boråstapeter!l! Som jag längtat! Det är alltså den här godbiten som legat hemma och väntat en tid, men som jag nu får visa er för idag finns den i sortimentet hos

Boråstapeter

!

Hela kollektionen

är enligt mig magiskt fin och jag har sagt det tidigare och säger det igen. T A P E T –  så mycket roligare och sååå mycket vackrare.

Vi har valt tapeten Ypsilon ett klassiskt mönster som nu hamnar på väggen. I ljuv smutspetroleum, gifter den sig fint med andra sidans vägg i tv-rummet (som ni för övrigt kan se i inlägget nedan).

Vi valde att bara tapetsera ”gattet” mellan väggsmygarna och det blir som en tavla i sig. Har inte bestämt mig ännu vad vi ska hänga på denna vägg? Om fjärilstavlorna ska upp, eller om hyllor från sida till sida ska platsbyggas på en lägre höjd? Just nu är jag bara nöjd med att stirra in på den vackra tapeten, och kanske får den bara vara som den är?! (Japp vi har en genomskinlig vaxduk under Charlies stol för att skydda mattan, och även en vaxduk runt hans bordssida som jag häftat undertill i bordet – jo då liite pysslig kan jag vara, hehe.)

Bilder: Simplicity

Som ni redan vet så är jag inte den mest färgglada personen när det gäller inredning, jag vill inreda hållbart och tidlöst, men kontraster och någon form av färg som ger balans är ändå viktigt för mig. Här har det tidigare bara känts vitt och lite mjölkigt men nu börjar saker falla på plats.

Dagens inredningstips! Det gäller att bo in sig, känna efter vad man tycker om, spara till det man verkligen vill ha  och sedan skrida till verket. Då undviker man känslan av att ständigt vilja göra om, byta ut och aldrig bli nöjd.

Hur det såg ut innan? Ett före-och efterreportage samt en TÄVLING bjuder jag på imorgon! Då har just du chansen att vinna ”Wallpapers by Scandinavian designers” från Boråstapeter, glöm för guds skull inte att kika in då!

Önskar er en fin start på denna regniga och ruggiga oktobervecka, men ni vet väl om att här inne skiner alltid solen *ler*.

Kram på er! Jannice

PS. Gammalt matsalsbord Ikea, stolar Bolagret, Taklampa Can Can interiör, Ljusstakar Nappula från Iittala, Byrå från Housedoctor – Holmbytorp, Matta Olsson & Gerhtel. Konst Ylva Skarp samt Knååda. Kruka Broste från Style & Living. DS.